TLF: 2242 4444 | Gratis fragt i hele DK

Køb askebæger til udendørs brug. Alle priser er inkl. fragt

Sørg for at dine besøgende selv kan sørge for at ude arealerne omkring dit domicil bliver holdt rent og frit fra skodder. Vi har samlet et sortiment af askebæger til udendørs brug. Vi har modeller der står på jorden, til at hænge på væggen eller som kombination af skraldespand og askebæger.

Se vores sortiment af askebæger herunder:

Vi udvælger nøje vores produkter

Alle vores produkter i denne webshop er valgt med henblik på at de skal have de bedste egenskaber i forhold til prisen på følgende parametre:

  • Holdbarhed (Vejrbestandig & solid)
  • Funktionalitet (Lette at bruge, tømme & rengøre)
  • Design (Vi har udvalgt de pæneste modeller på markedet)

Vores sortiment af askebæger er således småt, men præcist. Vi ønsker ikke at sælge varer vi ikke kan stå 100% inde for. Vi har 2 kategorier af askebægere: Fritstående, som er de modeller der kan placeres alle steder, men med base på asfalt, jord, fliser etc. Væghængte askebæger, som kan indeholde mindre skodder, men som let monteres på mur, væg eller træværk, og ikke optager plads på gangarealet. Derudover har vi naturligvis også modeller hvor askebæger og affaldsspand er kombineret i en og samme løsning. Skraldespande med askebæger i henvender sig oftest til de lidt større steder, større virksomheder, parker eller områder.

Skodder forurener og får dine områder til at være meget lidt attraktive. Afhjælp problemer med skodder og affald, ved at give rygerne et alternativ. Mange opretter et decideret rygeområde, hvor det gøres lidt hyggeligt, og det er let og enkelt at komme af med cigaretskodderne.

Vores håb for fremtiden er naturligvis at alle danskere vil blive hjulpet ud af deres nikotinafhængighed, men ind til da, ønsker vi at sikre de kan komme af med cigaretaffaldet, ved at sikre at markedet har sat dem til rådighed i uderummet. Hvis ikke i kan finde det i leder efter i vores sortiment, er i altid meget velkomne til at kontakte os: Tlf. 2242 4444